Doll Verhuur


Doll verhuur levert Real Dolls aan elke doelgroep zowel aan senioren, gehandicapten, weduwe, vrijgezellen, of bedrijven. Zo kunt u als bedrijf zijnde bijvoorbeeld tijdens een evenement, op een exclusieve manier reclame maken voor bijvoorbeeld uw kledinglijn of met de Dolls een levensechte etalage te creëren.

 

Op evenementen kunnen ze ingezet worden als decoratie niks is te Doll.

We zijn wel zuinig op onze Dolls en respecteren u samen met onze levensechte Dolls. 

 

Doll verhuur geeft u de verdiende service en zorgt natuurlijk voor discretie en een zorgvuldig aangeklede Doll die bij uw wensen en voorkeuren past. 
Doll verhuur heeft Dolls te bezichtigen in ons huiselijk ingerichte showroom te Eindhoven en tevens kunt u middels een catalogus een perfecte Doll samenstellen. U kunt denken aan haarkleur, ogen, kleding, kostuums en lingerie waarmee uw moment met onze Dolls onvergetelijk en tastbaar wordt.

 

Doll verhuur behandeld u en onze Dolls met respect en bouwen aan een vertrouwde en veilige omgeving. Wij luisteren naar uw  behoeftes zonder schaamteloze momenten. De Dolls doen wat u verlangt, waar, wanneer en hoe. Alles is mogelijk. Ze willen alleen op tijd weer terug naar huis  want tijd is hun enigste afspraak waaraan ze zich moeten houden.

 

Wilt u een Doll, die alleen van u is dan is dit mogelijk. Vindt u het lastig om dit thuis te verklaren en/of heeft u geen plaats voor uw eigen Doll in huis dan kunt u de Doll bij ons in een speciale opslag laten rusten voor verder gebruik.

 

Heeft u andere wensen geef dit dan aan ons door. Wij zullen ons best doen om het onmogelijke mogelijk te maken. De drempel van Doll Verhuur is niet hoog en wij kijken uit naar uw komst met uw eigen wensen. Dit kan zowel telefonisch of per e-mail. We bezorgen door heel Nederland en u kunt op verschillende locaties terecht die we speciaal hebben gereserveerd voor u en uw Doll.