Verhuur

Heeft u een sensueel, erotische gedachten, dienst of product, waarvoor intiem contact nodig is? Onze 18+ Dolls staan open voor uw Fantasieën en opdrachten. Onze Dolls zijn nergens vies van en kunnen vanaf 1 uur gehuurd worden. Wij adviseren u een Doll minimaal 4 uur te huren, dan kunt u ook genieten van het voorspel. 

 

Wij zorgen voor (uiterst discrete) bezorging van uw Doll naar keuze en uiteraard ook voor de hygiëne en desinfectie van de Doll zodat u optimaal kunt genieten van uw date. Hier vindt u onze voorwaarden & condities.

Prijslijst

Borg

De borg van € 500,- dient altijd vooraf betaald te worden. Wordt u een vaste klant van ons dan kunt u volstaan met een bankgarantie per Doll. Als de Doll gereinigd en helemaal in orde is, zoals Doll Verhuur u de Doll geleverd heeft, dan krijgt u de borg discreet terugbetaald.

Onze 18+ Doll

Al onze Dolls kunt u voor orale, anale en mondelinge bevrediging gebruiken. Hieronder ziet u hoe onze Dolls er naakt uit zien, ze staan geheel tot uw beschikking. Alle combinaties zijn mogelijk. Zit uw ideale droomvrouw er niet tussen neem contact met ons op wij zullen ons uiterste best doen om u fantasie uit te laten komen.

Zonder kleding

Met kleding

U kunt de Doll met pruiken, kleding en accessoires een uniek sexy look geven, dat bij u gelegenheid en voorkeur past.

Stuur ook foto's van uw aangeklede dolls. Wij plaatsen ze graag. 

Staat uw voorkeur of mogelijkheid er niet bij? Verras ons met uw plannen en fantasieën. Doll verhuur luistert en zorgt ervoor dat uw date soepel verloopt. Want onze Dolls komen graag bij u terug.

Pleasure Doll

Een sensueel geklede levensechte Doll verschijnt, die een vol uur tot uw beschikking zal staan. Wat u met haar doet is uw zaak! 

 

Bestellen: minimaal 2 uur van te voren, na 00.00 worden geen Dolls bezorgt.

Prijs: U betaald altijd voor 1 vol uur € 65,-

Bezorgen/Ophalen: € 50,-

Afhalen/Afleveren: Gratis     

Borg: € 500,-

 

Incl. condooms, glijmiddel, sexy lingerie/ kleding en schoonmaken.


Thema Dolls

Doll Verhuur levert Dolls in diverse thema's, die zich geheel aan uw wens en gelegenheid aanpassen. Hiervoor zijn bepaalde tijden beschikbaar. Alleen in overleg wijken we van tijden af. We verwachten elke Doll compleet + accessoires identiek retour. Wij maken een foto voor en na. We raden u aan dit ook te doen, dit om een verschil te voorkomen.

Wake-up Doll        van 09.00 - 13.00

Have a break Doll  van 12.00 - 16.00

Dinner Doll             van 16.00 - 20.00

Night Doll               van 20.00 - 00.00

 

Breek de dag met een lekker tussendoortje, even ontladen. Een welkom geschenk dat aan uw wensen voldoet, waar en wanneer u ook wilt. Samen krantje lezen, ontbijten, relaxen even samen zijn. Alle aandacht is voor u. Wat u verder met haar doet is uw zaak!

 

Bestellen: voor 21.00 besteld de volgende dag bij u in huis.

Prijs: € 180,- voor 4 uur

Bezorgen/Ophalen: € 50,-

Afhalen/Afleveren: Gratis

Borg: € 500,-

Incl. condooms, glijmiddel, sexy lingerie/ kleding en schoonmaken.


Sleep Well Doll

Wat zult u heerlijk slapen als u zich vermaakt hebt met een sleep Well Doll. Ze is van alle markten thuis en u kunt er heel de nacht en avond plezier aan beleven,

 

Tijd: 21.00 - 09.00

Prijs: € 300,- voor 12 uur

Bestellen: voor 21.00 besteld de volgende dag bij u in huis

Bezorgen/Ophalen: € 50,-

Afhalen/Afleveren: Gratis

Borg: € 500,-

Incl. condooms, glijmiddel, sexy lingerie/ kleding en schoonmaken.


Hieronder close ups met diverse pruiken. U kunt ogen, wimpers en make-up aanpassen.