Club Doll Verhuur opening 15 Juni!

Geen lasten, WEL LUSTEN, in een levensecht poppenhuis, intiem contact in een sfeervolle omgeving, het kan weer!!!! 

 

Doll verhuur opent maandag 15 juni haar eerste club in Brabant met maar liefst acht levensechte Dolls en een robodoll !!!

 

Het welzijn van de mens lijdt onder de 1,5 meter samenleving en het taboe en de noodzaak om invulling te geven aan intieme fantasieën en verlangens wordt zo goed als niet uitgesproken.

 

Aankomende week zullen er acht aantrekkelijke Dolls  beschikbaar zijn en vanaf eind juni zal de eerste Robot Doll van Nederland in de verhuur gaan aan de Leenderweg 135 te Eindhoven. Deze van niet te onderscheiden levensechte Dolls zullen aan u sensuele behoeften kunnen voorzien. Niks is te gek en alles kan op gepaste en hygiënische wijze uitgevoerd worden. Elke Doll wordt grondig gereinigd en steriel klaargezet om mee te spelen, zoals de klant dat wenst.

 

U kunt een blondine, brunette, roodharige gekleed in elk thema dat u wenst reserveren. Minimaal een vol uur is zij dan voor u beschikbaar, intiem, discreet maar bovenal hygiënisch. Het intieme contact wat al weken en misschien zelfs maanden gemist wordt is nu weer beschikbaar.

 

U droomt het, Doll Verhuur maakt het waar.

 

De vraag na levensechte vrouwen en deze intieme veilige vorm van aandacht en contact zal nu en in de toekomst steeds meer geaccepteerd en gewenst zijn.

 

Wilt u een Doll reserveren of wenst u meer informatie?

 

Bel ons: 040-84 50 474 

Email: info@dollverhuur.nl

We hete u van harte welkom zodat u deze unieke ervaring mee kan maken.