Doll Verhuur


Leuk dat je de moeite hebt genomen om ons, Doll Verhuur, beter te leren kennen. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf.

We gaan als een speer vooruit en komen overal. We zijn er ook trots op dat onze dolls je gezelschap kunnen komen houden, en we kunnen een fantastische dag of avond voor je verzorgen.

Wij schamen ons niet voor ons bedrijf en kijken ernaar uit om je te ontmoeten. Bij ons thuis zijn Dolls geen taboe meer! 

 

Waarvoor zijn Dolls geschikt?

Dolls:

- Zijn geschikt voor intiem gebruik.

- Kunnen zowel bedrijfsmatig als voor privégebruik ingezet worden.

- Zijn van alle markten thuis en staan geheel tot je beschikking.

- Luisteren goed en geven geen tegenspraak of gezeik.

- Zijn zeer geschikt om de kunsten van BDSM te beoefenen.

- Staan graag in de picture en laten zich graag tentoonstellen.

- Maakt het niet uit of je alleen bent of met vrienden.

- Hebben altijd zin in een feestje met collega's of andere gelijkgestemden.

- Bewaren je intiemste verlangens en geheimen.

- Maken je gelukkiger en minder gefrustreerd.
- Verminderen seksuele incidenten.

Wie huurt een Doll

Het gemis van een partner kan tot opgekropte frustraties leiden. Onze Dolls voelen levensecht en warm aan en zijn dol op je aanrakingen. Bij ons is niks te doll en is alles bespreekbaar. Je hebt recht op privacy en je kunt je verlangens in privésfeer delen met onze dolls.

 

Heb je sensuele, erotische gedachten, een dienst of product waarvoor onze adult Dolls ingezet kunnen worden? Wij staan open voor je plannen. Onze Dolls zijn nergens vies van en kunnen overal voor gehuurd worden. Wat je met onze dolls doet, is jouw zaak. Het zijn weliswaar gebruiksvoorwerpen maar we behandelen ze met respect, zoals wij jouw vraag ook met respect behandelen.

Te koop en te huur

Doll verhuur levert Real Dolls aan senioren, gehandicapten, weduwen en weduwnaren, vrijgezellen en het zakenleven. Zo kun je als bedrijf, bijvoorbeeld tijdens een evenement, op een exclusieve manier reclame maken voor bijvoorbeeld je kledinglijn of met de Dolls een levensechte etalage creëren. Je kunt daarnaast ook veel plezier aan de Dolls beleven. Op evenementen en beurzen kunnen de Dolls ingezet worden als decoratiestukken. Daarnaast zijn de Dolls graag geziene gasten op party's. Doll Verhuur is er ook voor lustgevoelens die je met je echte partner misschien niet durft te bespreken.

 

Heb je andere wensen, geef dit dan aan ons door. Wij zullen ons best doen om het onmogelijke mogelijk te maken. De drempel van Doll Verhuur is niet hoog en wij kijken uit naar je komst en je wensen. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Heb je zelf een idee waar onze poppen aan het werk kunnen gaan? Neem contact met ons op.


Voorwaarden 
Je betaalt vooraf de huurprijs. Wil je dat de doll langer blijft, laat dat dan tussentijds weten, dan kun je ongestoord verder gaan. Wij spreken extra’s (die wij moeten regelen) en de prijs vooraf door. Als dit geregeld is, kun je achter gesloten deuren doen met de pop doen wat je wilt. Onderdruk je lustgevoelens niet langer en verwen jezelf met een levensechte gezelschapsdame/heer.

 

Vervoer

Maak je niet druk om het vervoer. Samen maken we een afspraak waarin het mogelijk is om de Doll zelf op te halen of te bezorgen. Wij leveren je gezelschap discreet aan huis en halen de Doll ook weer op.  Wij zorgen ervoor dat de Doll gekleed is op de gelegenheid en naar jouw wensen en voorkeuren. 

 

Tussendoor kun je altijd bellen dat je de Doll langer bij je wilt houden. De extra uurtjes dien je meteen bij het ophalen te betalen aan onze chauffeur.

 

Doll verhuur heeft Dolls te bezichtigen op verschillende locaties en via een catalogus waaruit je de ideale partner kunt samenstellen. Daarbij valt te denken aan haarkleur, ogen, kleding, kostuums en sexy lingerie waarmee je de tijd die je met onze Dolls doorbrengt onvergetelijk en tastbaar kunt maken.

 

Onze Dolls luisteren naar al je lusten en behoeften, zonder schaamteloze momenten. Ze doen wat je verlangt, waar, wanneer en hoe. Alles is mogelijk. Ze willen alleen op tijd weer terug naar huis, want tijd is de enige afspraak waaraan ze zich echt moeten houden.

 

Onze Dolls vinden het heerlijk om te doen wat je verlangt en kijken ernaar uit je te ontmoeten en meerdere afspraakjes te plannen. Want ze komen natuurlijk graag bij je terug.

 

Doll Verhuur behandelt jou en onze Dolls met respect, en we bouwen aan een vertrouwde en veilige omgeving.

 

Heb je andere wensen? Geef deze dan aan ons door. Wij zullen ons best doen om het onmogelijke mogelijk te maken. De drempel van Doll Verhuur is niet hoog, en wij kijken uit naar je komst en horen graag je wensen. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail. We bezorgen door heel Nederland, en je kunt op verschillende locaties terecht die we speciaal hebben gereserveerd voor jou en je Doll.

Bedrijfsgegevens

Vestigingsgegevens:

Doll Verhuur B.V.

Eckartseweg noord 224

5623 MN Eindhoven

info@dollverhuur.nl

+31 651919309