Wij werken samen

Wilt u ook een partner van Doll verhuur worden. Groei met ons mee en volg ons op Facebook Dollverhuur en Instagram #dollverhuurpr


BDSM meubels

Secret Kinky Rooms ontwerpt BDSM meubels vanuit eigen fabriek. Elk ontwerp is uniek en geheel aangepast op uw wensen en fantasieën.

 

U kunt meubel en slaap stukken laten stofferen in elke gewenste kleur en stof.

 

Secret Kinky Rooms maakt voor u bedden, stoelen, schommels, dekenkisten, kooien, sofa's en banken op maat. 

 

Blijf niet langer lopen met uw ideeën. Neem contact met Secret Kinky Rooms op en u speelt al snel de hoofdrol in uw eigen BDSM kamer.

Secret Kinky Rooms

Voor uw kinky dreams en woonfantasieën.

Loopt u al een tijd rond met geheime woonwensen? Heeft u behoefte aan een verborgen kamer,deur of wilt u meubels die geheimen kunnen bergen?

 

Secret Kinky Rooms bouwt en verbouwt van grond tot plafond en alles ertussen. Indien gewenst leveren wij uw kamer compleet met inrichting af.

 

Secret Kinky Rooms denkt aan alles sfeer, licht, geluidsreducering, beveiliging, klimaatbeheersing, belichting, stuc en verf werkzaamheden. SKR ontzorgt u totaal bij uw spannende verbouwing en zorgen dat alles klopt en in elkaar steekt.


Discreet

U kunt vrij praten en u kunt er op rekenen dat er discreet met uw woon fantasieën wordt omgegaan. U kunt langs komen in onze showroom of u kiest een locatie voor een kennismakingsgesprek. Ons team heeft geen 9 tot 5 mentaliteit.

 

Vaak wordt de ventilatie en isolatie van een BDSM kamer vergeten ons team zorgt ervoor dat uw bedgeheimen professioneel weggewerkt worden.

 

Als wij starten met een klus, kunt u erop vertrouwen dat dit ook discreet gebeurd. Onze werkmensen en werkbussen zullen niet opvallend bij u in de straat staan.

Wacht niet langer, realiseer uw BDSM woonfantasieen of secret room. Een veilige plek alleen voor u.

 

secretkinkyrooms@gmail.com

website under construction