Hygiëne

  1. Onze Dolls zitten altijd op en top verzorgd voor je klaar. Dit kunnen we garanderen omdat we na iedere afspraak onze Dolls grondig reinigen met speciale hygiënische zeep, steriel water en ontsmettende alcohol.
  2. Onze Dolls zijn gemaakt van TPE. TPE is een zacht en elastisch materiaal. Hierdoor voelen de Dolls levensecht aan. Dit hoogwaardige en duurzame materiaal zorgt ervoor dat we onze Dolls hygiënisch schoon kunnen houden.
  3. Onze Dolls zijn veilig in gebruik, en het is bewezen dat ze voor het algemeen geestelijk en fysiek welzijn van groot nut en belang kunnen zijn.
  4. Onze Dolls zijn gekeurd en worden onderhouden volgens de regels van de GGD, die in het belang zijn van de volksgezondheid. Hier dienen wij ons zich aan te houden (en vanzelfsprekend geldt dit ook voor jou).
  5. Onze Dolls worden geleverd met algemene voorwaarden en een bijsluiter. Je wordt geacht je daaraan te houden, voor jouw en voor ieders belang. Maar vooral ook omdat onze Dolls hun goddelijke schoonheid willen behouden en je nog lang van dienst willen zijn.
  6. Onze verhuur-Dolls zijn voorzien van een uitneembare vagina. Deze mag de klant houden, of deze wordt verwijderd, zodat iedere nieuwe klant kan uitgaan van uiterst hygiënische Dolls. 

LET OP
Om de kwaliteit, het uiterlijk en de hygiëne te kunnen garanderen, vragen we je om je te houden aan de volgende regels.

 

* Glijmiddel uitsluitend toegestaan op waterbasis. GRATIS geleverd bij je Doll-pakket. 

* Douchen of in bad gaan met de Doll is niet toegestaan.