Hygiëne

  1. Onze Dolls zitten altijd op en top verzorgt voor u klaar. Dit kunnen wij garanderen omdat wij na iedere afspraak onze Dolls grondig  reinigen met speciale hygiënische zeep, steriel water en ontsmettende alcohol.
  2. Onze Dolls zijn van TPE gemaakt. TPE is een zacht en elastische materiaal. Hierdoor voelen de Dolls levensecht aan. Dit hoogwaardig en duurzaam materiaal zorgt ervoor dat we onze Dolls hygiënisch schoon houden.
  3. Onze Dolls zijn veilig in gebruik en het is bewezen dat ze voor uw algemeen geestelijk en fysiek welzijn van groot nut en belang kunnen zijn.
  4. Onze Dolls zijn gekeurd en worden onderhouden volgens de regels van de GGD die in het belang zijn van de volksgezondheid. Hier dienen wij en ook u zich aan te houden.
  5. Onze Dolls worden geleverd met algemene voorwaarden en een bijsluiter. U wordt geacht zich daaraan te houden voor u en ieders belang. Maar vooral ook omdat onze Dolls hun goddelijke schoonheid willen behouden en nog lang u van dienst willen zijn.
  6. Onze verhuur Dolls zijn voorzien van een uitneembare vagina deze mag de klant houden of wordt verwijderd zodat iedere nieuwe klant kan uitgaan van uiterst hygiënische Dolls. 

LET OP
Om de kwaliteit, uiterlijk en hygiëne te kunnen garanderen, vragen we u om zich te houden aan de volgende regels.

 

* Glijmiddel uitsluitend toegestaan op water basis. GRATIS geleverd bij uw Doll pakket. 

* Douche of in bad gaan met de Doll is niet toegestaan.