Promotie

Wat doe jij zoal om je 18+ producten of jezelf te promoten en zichtbaar te worden? Heb jij een leuk idee, stunt of actie, waardoor onze levensechte Dolls in de belangstelling komen te staan? Laat het ons weten. We staan open voor jullie suggesties!

Lijkt het jou leuk om te vloggen en bloggen over onze Dolls? Sta je ervoor open om het taboe over het gebruik van levensechte Dolls onder de aandacht te brengen? Stuur ons een blog en/of een vlog en vertel ons hoe jij kijkt naar seks met een Doll. Wat jij zou willen weten over een Doll? Wat zou jij uitproberen, etc, etc, leef je uit. Maak er een levendig  en dolle blog/ vlog van. Wie weet wordt jij onze vlog blogger en kan jij in levende lijven Dolls testen en mensen overtuigen hoe levensecht ze voelen.

Bioscoop/seksshop

Doll Verhuur biedt u de mogelijkheid om een Levensechte Doll te plaatsen in uw gelegenheid. Uw klanten kunnen de Dolll uitproberen en zich laten gaan. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Levensechte PR

Doll verhuur kan u 18+ producten op social media promoten.

Samen met een levensechte Doll en/of echt persoon met een achterban die interesse heeft in de seks industrie.

Beurs/ events

Onze Dolls worden niet alleen gebruikt voor seks. Ze zijn ook regelmatig te vinden op beurzen, events en etalages. Gaat u binnenkort iets organiseren en zoekt u levensechte Dolls die in het plaatje passen?