Uitneembare vagina

Uitneembare vagina voor u levensechte Doll en uw genot.

 

 

€ 14,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen
Dirty Talk fuck my Titty & Pussy

€ 289,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Dirty Talk stimulator

Ben jij klaar voor een onvergetelijke masturbatiesessie? De Dirty Talk Starter Stroker is een bijzondere masturbator met krachtige vibraties in combinatie met sexy gekreun en gepraat. Aan de binnenkant zit een sensor die reageert op elke beweging. De toy is voorzien van 10 verschillende vibratiestanden die gemakkelijk te bedienen zijn met de knoppen aan de voorkant. De binnenkant is voorzien van heerlijke ribbels en noppen voor een heerlijke stimulatie bij elke stoot. Je kunt je koptelefoon of oordopjes in de masturbator inpluggen tijdens gebruik als je niet wil dat je huisgenoten of buren de geluiden van de masturbator kunnen horen. Laad de masturbator na gebruik eenvoudig op met de bijgeleverde USB-kabel.

 

Incl. 150 ml. glijmiddel en 150 ml. toycleaner

€ 79,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Mini Doll Tracy

Vindt u de stap naar een levensechte Doll nog te groot? Dan is dit realistisch vrouwenlichaam een aanrader. Tracy kan in  alle standjes gebogen worden. Dit lichaam is klein genoeg om vast te houden maar groot genoeg om je te laten gaan en aan je trekken te komen. De gaatjes zijn goed te vullen en gedetailleerd. De torso heeft volle billen en borsten, waar je eindeloos mee kan spelen. Dit exemplaar past makkelijk in je reiskoffer en kan overal mee naar toe. Lengte is 33 cm.

 

Afmeting van de verpakking 38x22x12 cm

 

Extra te bestellen

Clean  n safe Toycleaner

 

Inhoud: 200 ml

 

Deze spray is een toy cleaner voor al uw seksxpeeltjes en verwijdert effectief bacteriën om infecties en virussen te voorkomen, zodat je je speeltjes op een veilige manier kunt gebruiken. Spray de toy na gebruik volledig in met de Clean 'n' Safe toy cleaner en laat het minimaal 1 minuut inwerken. Spoel het daarna af met water als de toy waterproof is of wrijf hem droog met een pluisvrije doek. Herhaal dit proces indien nodig.

Voor het beste resultaat, was het na met warm water aan de binnen- en buitenkant na gebruik. Spuit daarna royaal met de toycleaner. Laat het drogen op een goed geventileerde plek.

 

Onderhoudspoeder Fleshlight

Inhoud: 118 ml 

 

Houdt het gevoel van de eerste keer door onderhoudspoeder te gebruiken van het gepatenteerde Fleshlight Super Skin materiaal. Na verloop van tijd kan je sleeve zijn zachtheid verliezen door regelmatig gebruik. Gebruik deze poeder om je sleeve te vernieuwen en te herstellen naar zijn oorspronkelijke zachtheid.

Gebruiksaanwijzing: Strooi royaal en genoeg poeder tot deze volledig is bedekt met een dun laagje. 

€ 169,95

€ 149,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Pink lady complete Fleshlight set

Een goed begin is het halve werk! Met de Fleshlight Pink Lady Value Pack weet je zeker dat jouw solo-sessie een perfecte start, optimaal genot en schoon eind zal krijgen. De Fleshlight Pink Lady Set bestaat namelijk uit Fleslight glijmiddel, toycleaner, onderhoudspoeder de meest populaire Fleshlight masturbator én de Shower Mount. De Pink Lady is gemaakt van onwijs zacht materiaal dat levensecht aanvoelt. Het glijmiddel op waterbasis zal daarnaast het genot verhogen en penetratie fijner maken. Met de toycleaner houd je je masturbator schoon en het onderhoudspoeder zorgt ervoor dat dat levensechte gevoel blijft, ook bij intensief gebruik. De Shower Mount is een handig hulpstuk waarmee je je Fleshlight op een gladde ondergrond kunt plaatsen, zoals in de badkamer. Kortom, alles wat jij nodig hebt voor een heerlijk hoogtepunt en meer!

€ 89,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Launch Ipad

Standaard om een iPad en een Fleshlight in te bevestigen. Combineer deze twee iconische producten om een geheel nieuw perspectief op masturbatie en samen spelen te krijgen terwijl je geniet van jouw favoriete inhoud op je tablet.

- Gemaakt van veilig, veerkrachtig, en uitrekbaar rubber, de LaunchPAD houdt uw tablet stevig vast.
- Draai uw iPad 180° om de home knop bloot te stellen of gebruik de camera om met een vriend te delen!
- Gebruik de verstelbare bandjes om je Fleshlight vast te zetten aan de Launchpad en speel.

De Fleshlight LaunchPAD is compatibel met de volgende iPad-modellen:
• iPad van de vierde generatie
• iPad van de derde generatie
• iPad 2

Fleshlight LaunchPAD is niet compatibel met de iPad Air of iPad eerste generatie modellen.

Stimulator ipad

€ 39,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen