Doll Verhuur


Leuk dat u de moeite heeft genomen om ons, Doll Verhuur, beter te leren kennen. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf.

En wij kunnen u vertellen we gaan als een speer vooruit en we komen overal. We zijn er ook trots op dat onze dolls u gezelschap komen houden en we u een fantastische dag of avond kunnen verzorgen.

Wij schamen ons niet voor ons bedrijf en kijken er naar uit om u te ontmoeten. Bij ons thuis zijn Dolls geen taboe meer! 

 

Waarvoor zijn Dolls geschikt?

Dolls:

- Zijn geschikt voor intiem gebruik.

- Kunnen zowel bedrijfsmatig als voor privé gebruik ingezet worden.

- Zijn van alle markten thuis en staan geheel tot u beschikking.

- Luisteren goed en geven geen tegenspraak of gezeik.

- Zijn zeer geschikt om de kunsten van BDSM te beoefenen.

- Staan graag in de picture en laten zich graag tentoonstellen.

- Maakt het niet uit of u alleen bent of met vrienden.

- Hebben altijd zin in een feestje met collega's of andere gelijkgestemde.

- Bewaren uw intiemste verlangens en geheimen.

- Maken je gelukkiger en minder gefrustreerd.
- Verminderen seksuele incidenten.

Wie huurt een Doll

Het gemis van een partner kan tot opgekropte frustraties leiden. Onze Dolls voelen levensecht en warm aan en zijn dol op uw aanrakingen. Bij ons is niks te doll en alles bespreekbaar. U heeft recht op privacy en u kan u verlangens delen met onze dolls in privé sfeer.

 

Heeft uzelf een sensueel, erotische gedachten, dienst of product, waarvoor onze adult Dolls ingezet kunnen worden, wij staan open voor uw plannen. Onze Dolls zijn nergens vies van en kunnen overal voor gehuurd worden. Wat u met onze dolls doet is uw zaak. Ook al zijn het gebruiksvoorwerpen, u kunt ze met respect behandelen, zoals wij uw vraag ook met wederzijds respect behandelen.

Te koop en Te huur

Doll verhuur levert Real Dolls aan senioren, gehandicapten, weduwe, vrijgezellen en het zakenleven. Zo kunt u als bedrijf zijnde bijvoorbeeld tijdens een evenement, op een exclusieve manier reclame maken voor bijvoorbeeld uw kledinglijn of met de Dolls een levensechte etalage creëren. U kunt daarnaast ook veel plezier aan de Dolls beleven. Op evenementen en beurzen kunnen de Dolls ingezet worden als decoratie stukken. Daarnaast zijn de Dolls graag geziene gasten op party's. Doll verhuur is er ook voor lustgevoelens die u met uw echte partner misschien niet durft te bespreken.

 

Heeft u andere wensen, geef dit dan aan ons door. Wij zullen ons best doen om het onmogelijke mogelijk te maken. De drempel van Doll Verhuur is niet hoog en wij kijken uit naar u komst met wensen. Dit kan zowel telefonisch of per email. Heeft uzelf een idee, waar onze poppen aan het werk kunnen gaan? Neem contact met ons op.


Voorwaarden 
U betaald vooraf huur prijs, wilt u dat de doll langer blijft, dan laat u dat tussentijds weten, dan kunt u ongestoord verder gaan. - U betaald vooraf borg - En toont u legitimatie bewijs. Wij spreken extra’s (die wij moeten regelen) en de prijs vooraf door. Als dit geregeld is kunt u achter gesloten deuren doen met de pop doen wat u wilt. Onderdruk u lustgevoelens niet langer en verwen uzelf met een levensechte gezelschapsdame/ heer.

 

Vervoer

Maakt u zich niet druk om het vervoer. Samen maken we een afspraak, waarin het mogelijk is om de Doll zelf op te halen of te bezorgen. Wij leveren discreet u gezelschap aan huis en halen de Doll ook weer op.  Wij zorgen ervoor dat de Doll gekleed is op uw gelegenheid. Die bij uw wensen en voorkeuren passen. 

 

Tussendoor kunt u altijd bellen dat u het gezelschap langer bij u wilt houden. De extra uurtjes dient u meteen bij het ophalen te betalen aan onze chauffeur. 

 

Doll verhuur heeft Dolls te bezichtigen op verschillende locaties en via een catalogus waaruit u de ideale partner kunt samenstellen. U kunt denken aan haarkleur, ogen, kleding, kostuums en sexy lingerie waarmee uw moment met onze Dolls onvergetelijk en tastbaar worden.

 

Onze Dolls luisteren naar uw lusten en behoeftes, zonder schaamteloze momenten. Zij doen wat u verlangt, waar, wanneer en hoe. Alles is mogelijk. Ze willen alleen op tijd weer terug naar huis want tijd is hun enigste afspraak waaraan ze zich houden.

 

Onze Dolls vinden het heerlijk om te doen wat u verlangt en kijken er naar uit u te ontmoeten en meerdere afspraakjes te plannen. Want ze komen natuurlijk graag bij u terug.

 

Doll verhuur behandeld u en onze Dolls met respect en bouwen aan een vertrouwde en veilige omgeving.

 

Heeft u andere wensen geef dit dan aan ons door. Wij zullen ons best doen om het onmogelijke mogelijk te maken. De drempel van Doll Verhuur is niet hoog en wij kijken uit naar uw komst met uw eigen wensen. Dit kan zowel telefonisch of per e-mail. We bezorgen door heel Nederland en u kunt op verschillende locaties terecht die we speciaal hebben gereserveerd voor u en uw Doll.

bedrijfsgegevens

Vestiging gegevens:

Doll verhuur B.V.

Eckartseweg noord 224

5623 MN Eindhoven

info@dollverhuur.nl

+31 40 84 50 474

 

Bezoek adres:

Cupido Eindhoven

Sint Trudostraat 2C

5616 GB Eindhoven

040-8453495

 

Club Doll verhuur:

Leenderweg 135

5614 HM Eindhoven

info@dollverhuur.nl

+31 40 84 50 474